ISMÉT A NEMZETI DOBOGÓ ÉLÉN A SEPTIMIA SPORT KLUB JÁTÉKOSAI

A hétvégén zajlott Brassó Poiana-n a Román Országos Egyéni Bowling Bajnokság 2016-2017 verseny évének döntője, melyen a Székelyudvarhelyi Septimia Sport Klub játékosai fantasztikus eredményeket értek el.

A verseny során ifjúsági, női és férfi csoportokban voltak döntő mérkőzések. Ifjúsági mezőnyben Soós Dóra és Verzár Tamás képviselték a Septimia Sport Klubot, Verzár Tamás országos 5-ik lett, Soós Dóra pedig sikeresen vett minden akadályt elnyerve az ifjúsági szakasz aranyérmét.

Ezt követően került sor a női mezőny döntőjére, amin szintén részt vett Soós Dóra és Karamán Ibolya, akik kitűnően vizsgáztak. A verseny végén Soós Dóra sikerült megszerezze az országos 3-ik helyet és haza hozza a bronzérmet, Karamán Ibolya pedig elfoglalta a dobogó legfelső fokát. Ő lett idén Románia női bajnoka. 

A kitűnő teljesítményekben nagy segítséget nyújtott nekik edzői minőségben Karamán Géza, akinek ezúton is köszönetet mondunk.

Ugyanebben az időszakban zajlott a férfi mezőny döntője is ahol ugyan nem számíthattunk még az idén dobogós helyezésre, de elértük a célunkat, mivel két versenyző is bejutott a legjobb 16 közé és végül Karamán Géza 11-ik helyen, Verzár Lóránt pedig 12-ik helyen sikerült zárják ezt a bajnokságot.

Minden versenyzőnkre maximálisan büszkék vagyunk és bízunk benne, hogy ez még csak a kezdet. A csapat mindent megtesz, hogy egyre szebb eredményekkel gazdagítsa a Septimia Sport Klubot és ezáltal a várost is.