Hírek, események

20 szept

Őszi Bowling Liga - a feledhetetlen kaland!

Őszi Bowling Liga - a feledhetetlen kaland!

Nevezz be csapatoddal és vágjatok bele egy nem mindennapi versenybe!

Nagyszerű ellenfelek, kihívás és izgalom vár az Őszi Bowling Liga során!

A bajnokság 2017. szeptember 26-tól rajtol és november 8-ig küzdhettek a bajnoki címért.

Jelentkezz 3 fős csapatoddal és 2 pótjátékossal szeptember 25-ig a bowling@septimia.ro e-mail címen, valamint a 0742-114-391-es telefonszámon.

Benevezési díj: csapatonként 200 RON

Mérkőzésenként a pályadíj 45 RON / csapat / óra

Még nem vettél részt bowling versenyen, de szívesen kipróbálnád magad? 

A kihívás még inkább Neked szól! 

Egy kellemes bowling játék bárkit felfrissít, kikapcsol és természetesen a sportra hangol. Egy nagyszerű csapatépítő sportolási lehetőség, mely egyben fizikai és szellemi kikapcsolódást biztosít, kellemes és színvonalas környezetben.

Azoknak, akik már amúgy is e sport rajongói, nem lehet kérdés, hogy elfogadják a kihívást. Gyere el kollégáiddal, barátaiddal, versenyezz, kóstolj bele a siker ízébe és légy Te is a győztes csapat tagja! 

Gurulj be a versenybe!

Read more

07 jún

ISMÉT A NEMZETI DOBOGÓ ÉLÉN A SEPTIMIA SPORT KLUB JÁTÉKOSAI

ISMÉT A NEMZETI DOBOGÓ ÉLÉN A SEPTIMIA SPORT KLUB JÁTÉKOSAI

A hétvégén zajlott Brassó Poiana-n a Román Országos Egyéni Bowling Bajnokság 2016-2017 verseny évének döntője, melyen a Székelyudvarhelyi Septimia Sport Klub játékosai fantasztikus eredményeket értek el.

A verseny során ifjúsági, női és férfi csoportokban voltak döntő mérkőzések. Ifjúsági mezőnyben Soós Dóra és Verzár Tamás képviselték a Septimia Sport Klubot, Verzár Tamás országos 5-ik lett, Soós Dóra pedig sikeresen vett minden akadályt elnyerve az ifjúsági szakasz aranyérmét.

Ezt követően került sor a női mezőny döntőjére, amin szintén részt vett Soós Dóra és Karamán Ibolya, akik kitűnően vizsgáztak. A verseny végén Soós Dóra sikerült megszerezze az országos 3-ik helyet és haza hozza a bronzérmet, Karamán Ibolya pedig elfoglalta a dobogó legfelső fokát. Ő lett idén Románia női bajnoka. 

A kitűnő teljesítményekben nagy segítséget nyújtott nekik edzői minőségben Karamán Géza, akinek ezúton is köszönetet mondunk.

Ugyanebben az időszakban zajlott a férfi mezőny döntője is ahol ugyan nem számíthattunk még az idén dobogós helyezésre, de elértük a célunkat, mivel két versenyző is bejutott a legjobb 16 közé és végül Karamán Géza 11-ik helyen, Verzár Lóránt pedig 12-ik helyen sikerült zárják ezt a bajnokságot.

Minden versenyzőnkre maximálisan büszkék vagyunk és bízunk benne, hogy ez még csak a kezdet. A csapat mindent megtesz, hogy egyre szebb eredményekkel gazdagítsa a Septimia Sport Klubot és ezáltal a várost is.

Read more

13 aug

,,Bowling határok nélkül"

,,Bowling határok nélkül"

2017. május 18-án a Magyar Országos Bowling Szövetség "Bowling határok nélkül" barátságos egyéni versenyt szervezett a Septimiában, ahol a magyar válogatott mellett udvarhelyi versenyzők is részt vettek. Szoros küzdelem után Karamán Ibolya kivívta a neki járó tiszteletet!

A székelyföldön megrendezett "Bowling határok nélkül" torna székelyudvarhelyi állomásának záró eseményén eldőlt a végső rangsor:

I. Karamán Ibolya

II. Dienes László

III. Kacsó István

Nagy eredmények születtek ezen a tornán, két sportoló is megkísérelte elérni a maximális pontot, Skobrics Zoltán 288 fa, Dienes László 275 fa értéket is megütött a tornán.

Gratulálunk minden résztvevőnek!

Read more

11 ápr

Bowling - játékos sport gyerekeknek!

Bowling - játékos sport gyerekeknek!

Miért jó döntés a gyerekeknek bowlingot választani, mint sportág?

- fejleszti a koncentrációt

- javítja az egyensúlyérzéket

- fejleszti az izomzatot

- könnyű megtanulni

- kiváló szórakozás az egész családnak

 

Csatlakozz a Junior csapathoz és akár országos versenyeken is kipróbálhatod tudásod, mi segítünk Neked!

ÚJDONSÁG: bowling oktatást is vállalunk szakképzett trénerekkel!

Bővebb információ a 0740 093 668-as telefonszámon.

Read more