Septimia Hotels & SPA ResortLoading...

Despre noi Septimia Hotels & SPA Resort

Rezervati un hotel în Odorheiu Secuiesc

Destinația pentru un sejur memorabil!

Despre noi

Un loc ideal pentru o relaxare, regenerare sau afaceri.

Complexul este situat în centrul României, în Odorheiu Secuiesc, un oraș mic cu o viață culturală foarte activă la poalele Munților Harghitei.

Septimia – farmecul timpurilor antice, confortul prezentului, unicitatea şi calitatea experienţelor!

Gratuit vă oferim parcare supravegheată și folosire WiFI pe teritoriul complexului.

 

 

 

Răsfățare și relaxare

petreceți un sejur senzațională unde puteți îmbina relaxarea cu programe active: odihnă în camere spațioase și confortabile de 3 sau 4 stele, răsfățare la centrul de SPA, distracție la centrul de bowling, gusturi și meniuri delicioase. Alegeți pachetele de SPA, ofertele cu programe gratuite, luna de miere și nu ratați ofertele noastre speciale! La Septimia Resort relaxarea devine o plăcere adevărată!

Tratamente medicale

cu serviciile departamentului nostru terapeutic oferim o gamă largă de tratamente eficiente pentru diferite probleme de sănătate! Echipa noastră s-a dezvoltat cu specialiști și lucrăm cu terapeuți experimentați, totodată colaborăm cu o clinică dentară care operează în zona stațiunii noastre.

Pentru familii

dacă doriți să vă relaxați în timp ce copiii se distrează, atunci Septimia Resort este locul ideal pentru Dumneavoastră! Relaxați-vă la piscină sau bucurați-vă de un masaj special, iar noi avem grijă de copiii. Cei mici pot alege dintre programe variate cum ar fi: cursuri de înot, jocuri în apă, cursuri de bowling, sporturi, activități creative, teren de joc. Este plăcerea noastră să organizăm programe cât mai variate și distractive pentru toată familia!

Evenimente Business de succes

vă oferim posibilitatea organizării şi derulării unor conferinţe, evenimente, meetinguri în condiţii deosebite. Totodată locația este ideală pentru team-buildinguri, cu oferte speciale pe teritoriul complexului și în afara acestuia (concurs de bowling, karaoke, cursuri de gătit, gustare de pălincă cu foc de tabără, grill party, program folcloric, degustare de vin, detoxificare în grup, excursii și exclusivitate după cerere). 

Explorați regiunea

Descoperiți bogăția și diveritatea Zona Odorheiului și bucurați-vă de ospitalitatea secuiască! Regiunea oferă programe și activități variate: programe de aventură - montane, de sport și adrenalină -, programe culturale, programe gastronomice, programe în natură, oferte culturale.