Clubul Sportiv Septimia și-a propus promovarea și practicarea sportului atât la nivel de amator cât şi la nivel de performanţă în special în domeniul bowling prin participarea la competițiile organizate la nivel național cu echipe legitimate.

Clubul Sportiv Septimia are o echipă legitimată de bowling care reprezintă orașul Odorheiu Secuiesc la concursurile naționale și internaționale. Conducerea clubului face tot posibilul pentru sprijinirea echipelor pentru a obține rezultate cât mai bune în fiecare an competițional.

Scopul clubului este promovarea sportului bowling în cadrul copiilor talentați și sprijinirea echipei care participă de două ori pe săptămână la antrenamente alături de antrenori profesioniști. Cei mai talentați jucători sunt legitimate la Federația Națională de Bowling și participă la concursuri pe tot parcursul anului. Totodată clubul asigură echipamentele profesionale necesare pentru îmbunătățirea performanțelor sportivilor.

În țara noastră bowling-ul ca sport de performanță reprezintă ceva nou, totuși echipele legitimate al clubului de patru ani reprezintă orașul la competițiile naționale. Scopul este obținerea rezultatelor cât mai bune și dezvoltarea echipelor pentru a ajunge în liga A. Totodată clubul sprijină și tinerii doritori să antreneze și să devină membrii echipei legitimate. 

Clubul Sportiv Septimia organizează cantonamente pentru echipe și concursuri la nivel local pentru sportivii amatori. 

ȘTIRI

  • 07 iun

   JUCĂTORII CLUBULUI SPORTIV SEPTIMIA LA PODIUL NAȚIONAL

   Finalul Campionatul Național Individual de Bowling 2016/2017 a avut loc în Poiana Brașov pe alungul weekendului, unde jucătorii Clubului Sportiv Septimia au realizat rezultate fantastice. 

   Meciurile finale au fost organizate în categoriile de tineret, feminin și masculin. În categoria Junior Soós Dóra și Verzár Tamás au reprezentat Clubului Sportiv Septimia. Soós Dóra a câștigat concursul național, iar Verzár Tamás a terminat la locul cinci. 

   În categoria Soós Dóra și Karamán Ibolya au fost finaliști cu rezultate perfecte. Soós Dóra s-a calificat pe locul trei, iar Karamán Ibolya a venit acasă cu medalul de aur și a devenit campioana feminină a României. 

   Antrenorul Karamán Géza a sprijinit pe jucătorii, contribuind cu antrenamentul lui la aceste rezultatele minunate. Mulțumim ajutorul lui și sprijinul lui, contăm pe și în viitor.

   În categoria masculină nu am reușit să căștigăm medaliile, dar ne-am atins scopurilor noastre: doi jucători s-au clasat între primii 16 dintre cele mai bune jucători din țară, Karamán Géza s-a terminat pe locul 11, iar Verzár Lóránt pe locul 12. 

   Suntem mândrii la toți jucători, sperând ca asta-i numai începutul. Echipa încearcă cu toate forța să atingă cele mai bune rezultate, promovând activitatea clubului nostru și renumea orașului Odorheiu Secuiesc.