JUCĂTORII CLUBULUI SPORTIV SEPTIMIA LA PODIUL NAȚIONAL

Finalul Campionatul Național Individual de Bowling 2016/2017 a avut loc în Poiana Brașov pe alungul weekendului, unde jucătorii Clubului Sportiv Septimia au realizat rezultate fantastice. 

Meciurile finale au fost organizate în categoriile de tineret, feminin și masculin. În categoria Junior Soós Dóra și Verzár Tamás au reprezentat Clubului Sportiv Septimia. Soós Dóra a câștigat concursul național, iar Verzár Tamás a terminat la locul cinci. 

În categoria Soós Dóra și Karamán Ibolya au fost finaliști cu rezultate perfecte. Soós Dóra s-a calificat pe locul trei, iar Karamán Ibolya a venit acasă cu medalul de aur și a devenit campioana feminină a României. 

Antrenorul Karamán Géza a sprijinit pe jucătorii, contribuind cu antrenamentul lui la aceste rezultatele minunate. Mulțumim ajutorul lui și sprijinul lui, contăm pe și în viitor.

În categoria masculină nu am reușit să căștigăm medaliile, dar ne-am atins scopurilor noastre: doi jucători s-au clasat între primii 16 dintre cele mai bune jucători din țară, Karamán Géza s-a terminat pe locul 11, iar Verzár Lóránt pe locul 12. 

Suntem mândrii la toți jucători, sperând ca asta-i numai începutul. Echipa încearcă cu toate forța să atingă cele mai bune rezultate, promovând activitatea clubului nostru și renumea orașului Odorheiu Secuiesc.