Clubul Sportiv Septimia și-a propus promovarea și practicarea sportului atât la nivel de amator cât şi la nivel de performanţă în special în domeniul bowling prin participarea la competițiile organizate la nivel național cu echipe legitimate.

Clubul Sportiv Septimia are o echipă legitimată de bowling care reprezintă orașul Odorheiu Secuiesc la concursurile naționale și internaționale. Conducerea clubului face tot posibilul pentru sprijinirea echipelor pentru a obține rezultate cât mai bune în fiecare an competițional.

Scopul clubului este promovarea sportului bowling în cadrul copiilor talentați și sprijinirea echipei care participă de două ori pe săptămână la antrenamente alături de antrenori profesioniști. Cei mai talentați jucători sunt legitimate la Federația Națională de Bowling și participă la concursuri pe tot parcursul anului. Totodată clubul asigură echipamentele profesionale necesare pentru îmbunătățirea performanțelor sportivilor.

În țara noastră bowling-ul ca sport de performanță reprezintă ceva nou, totuși echipele legitimate al clubului de patru ani reprezintă orașul la competițiile naționale. Scopul este obținerea rezultatelor cât mai bune și dezvoltarea echipelor pentru a ajunge în liga A. Totodată clubul sprijină și tinerii doritori să antreneze și să devină membrii echipei legitimate. 

Clubul Sportiv Septimia organizează cantonamente pentru echipe și concursuri la nivel local pentru sportivii amatori. 

ȘTIRI