Slideshow

Echipa de bowling

Echipa de bowling din cadrul Clubului Sportiv Septimia are 19 sportivi legitimați și participă la concursuri naționale organizate în toată țara pentru echipe și individuali. De mai multe ani echipa Septimia participă în liga națională de bowling, categoria B iar în fiecare an performanța lor devine mai bună. Membrii echipei participă la antrenamente săptămânal și la cantonamente organizate de club pentru îmbunătățirea performanței.

Echipa de bowling participă la antrenamente de 2-3 ori pe săptămână și după rezultatele individuale se decide sportivii care vor participa la concursul următor. În jocul de bowling nu există limite de vârstă, pensionarii se joacă împreună cu cei tineri, băieți cu fete. Uneori echipa are posibilitatea de a participa la antrenamentele ținute de cei mai buni din țară.

Echipa Clubului Sportiv Septimia este deschisă, noi membrii sunt așteptați să se alăture echipei legitimate. 

Membrii echipei de bowling: Boldizsár Zalán, Grápa Levente, Réthi Hajnalka, Hatos Áron, Jakab Anna Mária, Kacsó István, Karamán Géza, Karamán Ibolya, Pál Zoltán, Péter Áron, Péter Szabolcs, Somorai Dénes, Soós Dóra, Szilveszter Levente, Tódor Lóránt, Verzár Krisztina, Verzár Lóránt, Verzár Tamás, Verzár Zsófia.